Choies-The latest street fashion Choies-The latest street fashion

torsdag 7 juni 2012

Mycket på en dag

Idag har det hänt mycket! Åkte ner till stan runt halv ett för att möta upp Angelica och gå en stund på stan! Idag tog en av våra gymnasieskolor studenten så det var fullt med folk på stan! Var så kul att se alla lyckliga studenter! Kommer ihåg min student för 2 år sen, kan inte fatta att det har gått 2 år... Herregud. Iaf så var det rätt så stor rea över hela gallerian, så jag köpte en virkad topp på BikBok och så hade jag 50 :- i presentkort från H&M så jag köpte underkläder. Käkade även lunch på stan med Angelica och hennes pojkvän!

Idag kom mitt paket med tandblekningen. Testade det direkt och ja.. Det var kladdigt, jobbigt och slemmigt. Men märkte liite skillnad efter första gången så man får väl hålla ut i 6 dagar till! Hoppas mitt paket från Nelly kommer imorgon, är riktigt spänd över det paketet! Idag köpte jag även nya tippar, då jag inte har en riktigt bra gele till riktigt vita tippar, så hoppas detta funkar bättre! I helgen har jag 2 kunder iaf. Dom jag skulle gjort på igår ställde in, vilket sög, men det är som det är. Synd att det är så mycket pengar som försvinner bara när folk ställer in... Men på lördag ska Angelica göra, och på söndag ska Emils syster göra så det ser jag fram emot!

Jag och Emil funderar även på att köpa nya utemöbler och dom har 40 % rabatt på ett set som vi jätte gärna vill ha på Plantagen, så det blir nog en tripp dit imorgon. Hoppas det blir fint väder bara! :)

Nu ska jag fortsätta att socialisera då Emils kompis är här!
Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar